Norwegian Travel

Norwegian Travel er en førsteklasses turoperatør innen opplevelsesturisme i Norge. Selskapet har offensive vekstambisjoner og ønsker å bli en one-stop-shop for aktive og eventyrlystne turister på utvalgte destinasjoner i landet– i en bransje som pekes ut som en av Norges viktigste fremtidsnæringer.

I dag er Norwegian Travel mest kjent for å drifte flere av landets mest ikoniske og folkekjære landemerker og anlegg. Det berømte Snøhotellet i Kirkenes og den tradisjonsrike Fjellheisen i Tromsø er to av dem. I 2021 bygget selskapet landets lengste gondolbane, Romsdalsgondolen, velkjent fra TV-serien “Kompani Lauritzen”.

Norwegian Travel har gått i bresjen for bærekraftig turisme – et markedsområde som begynner å etablere seg som en megatrend. Selskapets definerte satsningsområder i Norge er Kirkenes, Tromsø, Lofoten og Romsdalen. De ulike lokalsamfunnene merker alle de positive ringvirkningene av virksomheten. Hundrevis av arbeidsplasser har blitt skapt, og all drift baserer seg på ren, lokalprodusert vannkraft. Norwegian Travels overordnede mål er å være karbonnøytral innen 2025.

Longship har siden 2019 vært majoritetseier i selskapet og har fremmet en offensiv vekststrategi. Siden den gang har de gjennomført 10 oppkjøp og tre nyetableringer innen aktivitetsbasert turisme.

Klikk her for å lese historien Bygger en ledende aktør i Norges fremtidsnæring

Realiserte Longship-investeringer
Investeringer før Longship